Guild Wars 2'de Su Altı Savaşlar

Su altı için özel yetenek setleri hazırlayabileceksiniz.
25.06.2011 15:12 Gökhan Yılmaz

 
     Guild Wars 2'de okyanusun dibine daldığınızda yüzerken nefes almak gibi bir derdiniz bulunmayacak. Böylece suların altında istediğiniz kadar gezip etrafı keşfedebileceksiniz. Aynı şey su altında düşmanla karşılaştığınızda da geçerli.
 
     Su altına daldığınızda karakteriniz otomatik olarak suyun altında nefes almasını sağlayan bir alet kullanmaya başlayacak. Fakat bu hiç bir zaman boğulmayacağınız anlamına gelmiyor. Eğer bir şekilde canınız sıfıra ulaşırsa boğulma durumuna geçeceksiniz. Aslında boğulmaktan kasıt tam olarak ölmek değil, bu nedenle boğulurken düşman öldürmeye veya su yüzeyine ulaşmaya çalışabileceksiniz. Bu durumdan kurtulmanız için takım arkadaşınız sizi canlandırması da işe yarayacak.
 
     Guild Wars 2'nin sular altında da pek çok içeriği ve geniş bir dünyası olacak. Zaten su altında nefes almanıza yarayan bir aracın eklenme sebebi bu. Fakat daha derinlere gidebilmek için oyun içerisinde farklı eşyalar kullanmanız gerekecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler