Guild Wars 2'nin Guardian Sınıfı Duyuruldu

Sitedeki tabloya bakacak olursak, önümüzdeki günlerde bizleri bekleyen 3 sınıfın daha tanıtımı yapılabilir.
27.01.2011 17:00 Samet Konuksal


    Şuanki MMO piyasasının en fazla beklenen oyunlarından Guild Wars 2'nin sınıflarında yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. ArenaNet, Guild Wars 2 evreninin tank sınıfı Guardian'ın tanıtımını yaptı.
 
     Guild Wars 2'nin Guardian sınıfı, defansif özelliklerinin yanı sıra büyü kullanmasıyla da dikkatleri çekiyor. Tek elli topuz, kılıç veya asanın yanında kullandığı kalkanla defansif özelliklerini oyundaki zindanlarda gösterecek olan Guardianlar, aynı silahların ağır türlerini çif elli olarak da kullanıp, daha ofansif bir hâl alabiliyorlar.
 
     Bunların haricinde, Guild Wars 2 için hâla bir tarih veya çıkış aralığı verilmemesi, bekleyenleri üzecek bir durum. Guardian sınıfının özel yeteneklerini kullandığı videoya buradan veya aşağıdaki oynatıcıdan erişebilirsiniz.
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler