Guild Wars 2'nin Satışları 3 Milyonu Geçti

16.01.2013 11:51 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz sene itibariyle çıkıp, türe kazandırdığı yeniliklerle birlikte çoğu otorite tarafından 2012'nin en iyileri arasında sayılmayı başaran Guild Wars 2'nin satışlarıyla ilgili açıklama yapıldı. 
 
    Oyunun sitesinde açıklamalar yapan Guild Wars 2'nin yönetmeni Colin Johanson, Ağustos ayında çıkan MMORPG oyununun 3 milyondan fazla sattığını belirtti. 2013 senesi içerisinde yeni çalışmaların da müjdesini veren Johanson, bu yeniliklerden biraz bahsetti.
 
    Johanson'ın belirttiklerine göre 2013'deki yenilikler ilk olarak Achievement sistemine uğrayacak. Açıklamalara göre yeni Achievement sisteminde bu başarımlar sadece 'kazanılmış' olmak için yapılmayacak. Zira kazandığınız her Achievement, size yeni bir zırh ve silah gibi getiri sağlamaya başlayacak
 
    Öte yandan ekip, Guild Wars 2'nin sPvP sistemine daha dengeleyici bir maç düzenleme sistemi kazandıracakken, World vs. World sisteminde de köklü değişikliklere gidilecek. Anlayacağınız, şu sıralar arka planda kalan Guild Wars 2, yeni güncellemelerle birlikte ayağa kalkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler