GungHo'nun Gelirleri %945 Arttı

30.07.2013 08:27 Alkan Adakaner


     Son olarak Killer is Dead'in geliştiricisi Grasshopper Manufacture'ı satın alarak adından söz ettiren GungHo Entertainment'in gelirlerinin geçen yıla oranla %945 arttığı açıklandı. Bu büyüme rakamlarının arasındaki oyunun ise Puzzle & Dragons olduğu açıklandı.
 
    Toplamda 17 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan Puzzle & Dragons'un Nisan ve Haziran aylarında hergün ortalama 4.9 milyon dolar gelir getirdiği söyleniyor. Gelecek yıl Puzzle & Dragons'un Avrupa sürümünün de yayınlanması bekleniyor ve oyunun 3DS sürümü de düşünülüyor.

     Gungho'nun net gelirlerinin geçen yıla göre %2609 artarak 287 milyon dolara ulaştığını da belirtelim. Bu rakamlar mobil ve sosyal oyun sektörünün hala ne kadar güçlü olduğunun da göstergesi diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killer is Dead Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Kadokawa Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 4 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 5 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 6 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 6 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler