HEXADRIVE, Mobil için Silah Oyunu INFINITY BULLETS'ı Duyurdu

18.07.2024 15:18 Umut Tandoğan

 
 
HEXADRIVE, iOS ve Android için çok yönlü shoot 'em up oyunu INFINITY BULLETS'i duyurdu. Bu kış, uygulama içi satın alımlarla ücretsiz oynanabilen bir oyun olarak piyasaya sürülecek.
 
INFINITY BULLETS, 90'ların arcade tarzı grafiklerine sahip çok yönlü bir shoot 'em up oyunudur.
 
Futurianlar olarak bilinen uzaylıların tekrarlanan saldırıları, Dünya dahil tüm güneş sistemini yıkımın eşiğine getirdi. Askeri güçteki fark gece ile gündüz kadardır. Futurian stratejileri öngörülemez olmakla kalmaz, aynı zamanda konumları ve güdüleri de öngörülemezdir. İnsanlığın ve güneş sistemindeki tüm gezegenlerin kaderi bir ipliğe bağlıdır.
 
Bu esnada, dünya dışı yaşamı araştıran bir bilim insanı, "Clydonite" olarak bilinen özel bir parçacığı keşfetmeyi ve onu kontrol altına almayı başarır. Bunu kullanarak, Futurianlara karşı bir karşı silah olarak kullanılmak üzere çok amaçlı bir taktiksel kıyafet geliştirmeyi başarırlar. Bu kıyafeti giyebilen tek kişi, Detroit'li bir sokak yarışçısı olan Max "Cannonball" Cunningham'dır.
 
Max'in görevi düşman güçlerinden kaçarken yoldaşlarını kurtarmak ve tüm güneş sistemini kurtarmak için Futurianlar hakkındaki gerçeği bulmaktır. Futurianların kullandığı yıkıcı ateş gücüne karşı galip gelebilecek mi?
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lollipop Chainsaw RePOP Hangi Platformlara Çıkacak? 15 Dk önce Skyrim İçin Yeni Mod Tank ve Uçakları Ekliyor 1 Saat önce Harry Potter: Quidditch Champions Denuvo Korumasına Sahip Olacak 2 Saat önce Yoshida: Final Fantasy 14'ün Nintendo Konsol Sürümü İçin İşler Yolunda 3 Saat önce Fallout 76, Fallout 5'in Gelişimini Etkiliyor mu? İşte Yeni Açıklamalar 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler