Halo: Reach'den 6 Achievement Onaylandı

12.07.2010 10:43 Levent Polater

 
 
 
    Halo: Reach'in çıkmasına daha vakit var, Beta'dan sonra oyundaki son rötuşları yaptığı düşünülen Bungie bir yandan da oyundaki Achievement'ları da belirlemeye çalışıyor.
 
    Oyunda bulunacak 49 Achievement'ın 6 tanesi kesinlik kazandı. "Sadece 6 tane mi?" demeyin, hiç yoktan iyidir. Bunları sıralarsak;
 

- A Monument to All Your Sins - Complete each Campaign Mission on Legendary - alone.* Legendary mod'da yalnız başınıza tüm Campaign görevlerini bitirin.
 
- Banshees, Fast and Low - Hijack a Banshee during the Reach Campaign. * Reach Campaign'i esnasında bir Banshee kaçırın.
 
- Yes, Sensei - Earn a First Strike Medal in a Matchmaking game. * Bir Matchmaking oyunu sırasında 'First Strike Medal' kazanmayı hak edin.
 
- A New Challenger - Complete all of the Daily Challenges in a given day. * Bir gün için verilen tüm günlük 'Challenge'leri tamamlayın.
 
- Make It Rain - Purchase an item from the Armory that requires the rank of Lt. Colonel. *Cephanelikten Lt Colonel seviyesi gerektiren bir eşya satın alın.
 
- If They Came to Hear Me Beg - Perform an Assassination against an Elite to survive a fall that would've been fatal. * Bir Elite'i öldürerek ölümcül bir düşüşten kurtulun.

    Bungie'nin açıklamasına göre 49 Achievement'ın 23 tanesi Campaign'e özel olacak. Tüm Achievement'ları 5 gruba ayırdığını söyleyen Bungie bunları şöyle sıraladı; Campaign (23), Savaş Sırasında (7), Multiplayer (4), Eğitim (6) ve Oyuncu Deneyimi (9).
 
 
CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler