Halo: Reach'in İlk İnceleme Puanı Oldukça Yüksek

11.09.2010 14:27 Samet Konuksal


 
 
     Çıkışına 3 gün kala Xbox 360 kullanıcılarını her geçen gün daha da heyecanlandıran Halo: Reach'in ilk incelemesi yapıldı.
 
     Amerikan oyun dergisi Game Informer, oyunun Halo 3'den sonra hiç de kötü olmadığını yazarak başlamış. Game Informer, Halo: ODST'de hayal kırıklığı yaşayan Halo hayranlarının, Reach'de aynı duyguyu tatmayacaklarının müjdesini de vermiş.
 
      Halo 3'ü iyi takip ettiği yazılan Halo: Reach için Bungie'yi fenomen haline getirebilecek olan bir yapım denmiş. Ek olarak, oyunun ilk incelemesini yapan Game Informer, Halo: Reach'e 100 üzerinden 95 vermiş.
 
      14 Eylül'de Xbox 360'a özel olarak çıkacak olan Halo: Reach'in inceleme ambargosu ise yarın yani Pazar günü kalkacak. Bakalım Halo: Reach, diğer otoritelerden nasıl puanlar alacak?
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler