House of Golf 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

30.05.2024 11:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Starlight Games tarafından oyunculara sunulacak olan House of Golf 2'nin çıkış tarihi açıklandı. Golf severlere hitap eden ve eğlenceli bir deneyim sunan bu yapım,açıklanan detaylara göre 25 Temmuz tarihinde geliyor.
 
Yüzlerce farklı sanal saha yer alıyor 
 
 
 
House of Golf 2 belirtilen tarihte PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yapım içerisinde ilgi çekici bir golf macerası bulunuyor. Ailemizle ve arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz oyunda profesyonel olmaya çalışıyor ve sanal sahalara adım atmaya hazırlanıyoruz.
 
Her bir ortam içerisinde farklı zorlukların bulunduğu yapımda becerilerimizi test etmeye hazırlanıyor, üstesinden gelinmesi gereken sayısız engeli aşmaya çalışıyor ve golf sporuna farklı bir bakış açısı ile bakıldığını görebiliyoruz.
 
Son olarak oyunda 4 oyuncuyla beraber oynayabileceğiniz 100'den fazla benzersiz ortam bulunuyor. Yeşil alanlara hakim olmaya çalıştığımız oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda.
 
 
 
Oyunda neler var?
 
Golf sporuna farklı şekillerde bakabilen ve gerçekten de ilgi çekici detayları bünyesinde barındıran bu yapımda eğlenceli bir oyun deneyimi bizleri bekliyor. Golf sporu ile ilgili ve alaka içerisindeyseniz gerçekten de denenmesi gereken bir yapım diyebiliriz.

Oyun içerisinde farklı ortamlara adım atabiliyor, kendinizi evin içerisinde görebiliyor ve mobilyalar arasında topu deliğe sokmaya çalışabiliyorsunuz. Farklı alanlara geçiş yapabildiğiniz yeşil sahalara hükmetmeye başladığınız ve farklı deliklerle beraber ön plana çıkabildiğiniz yapımda heyecan dolu bir dünyaya adım atmaya hazırlanabiliyor ve aynı zamanda çeşitli zorlukların burada olduğunu görebiliyoruz.

Yapım içerisinde elbette doğru şekilde ve doğru zamanda topa vurmanız gerekiyor ve kendi becerilerinizi burada geliştirmeniz elbette oyun içerisinde oldukça şart diyebiliriz. Farklı becerilerle beraber ön plana çıkabileceğiniz heyecan verici canlı turnuvalara katılabileceğiniz ve diğer taraftan özel ödüllerle beraber kendi seçkinizi daha da ilerletebileceğiniz yapımda benzersiz ödüllerle daha fazla ileriye doğru adım atabiliyor ve kendi becerilerinizi sergilemek durumunda kalıyorsunuz.

Tek başınıza veya diğer oyuncularla beraber oynayabileceğiniz ve hatta yanınıza arkadaşlarınızı ve ailenizi dahil edebileceğiniz yapımda dikkat çekici oyun modları ile beraber oynama imkanı da bulunuyor. Turnuvalarla ön plana çıkmak için elbette buralarda topu deliğe en iyi şekilde sizin sokmanız gerekiyor ve daha fazla detay ile beraber de topa vuruş şekilleri ile ön plana çıkmaya hazırlanabiliyorsunuz.

Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca elinizden geleni yapmaya koyulabiliyor ve bununla beraber de yeşil alanlara hakim olmak sizin için zaten oyunun temelinde yer alan unsurlar arasında bulunuyor. Oyunda aynı zamanda farklı ortamlara göre geçiş yaparken her bölgenin burada farklı şekillerde zorlukların olduğundan bahsedebilir ve bu zorluklarla beraber de ilerlemek durumunda kalabiliyorsunuz.
 
 

Golf macerasında farklı yönleri doğru ilerleyebileceğimiz için 4 oyuncuyla beraber koltukta oynayabileceğimiz ve aynı zamanda yüzden fazla deliğin bulunduğu bu yapımda elbette hem ailenizle hem de arkadaşlarınızla beraber unutulmaz anılar yaşamaya hazırlanabiliyor ve her virajın burada farklı yetenekler gerektirdiğini söyleyebiliriz. Yapım içerisinde elbette eğlenceli bir golf deneyiminin bizlere sunulduğunu söyleyebilir ve bu golf deneyimiyle beraber kendinizi oyuna adapte etmeye çalışabiliyorsunuz.

Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabildiğimiz ve bu ortamlarda kendimizi bulabildiğimiz yapımda topu en iyi şekilde deliğe sokmaya çalışabiliyor ve farklı ortamlarda bulunduğumuzdan dolayı da farklı mini oyunların burada olduğunu aktarabiliyoruz. Yapım içerisinde elbette farklı ortamlarda yer aldığımız süre boyunca etrafı en iyi şekilde analiz etmemiz gerekiyor. Bununla beraber de gidişatımıza yön verebiliyoruz. Kaybedeceğimiz esnada yapacağımız hamle ile beraber bir anda kendimizi yenerken görebiliyoruz.

Listelerde en üst sıralarda yer almaya çalıştığımız ve kendi kariyerimizi aslında golf sahalarında geliştirmeye başladığımız yapımda her ortam içerisinde farklı şekillerdeki zorluklarla karşı karşıya gelebiliyor ve bunların üstesinden gelmek için de oyuna en iyi şekilde adapte olmak ve usta olmak gerekiyor. Bunun dışında sayısız engelin burada olduğunu söyleyebiliyor ve bu engellerle beraber de eğlenceli bir şekilde ilerlemek durumunda kalabiliyoruz. Örneğin, oldukça uzağa topu göndermek için bir hamle yapmamız gerekiyor ve önümüzdeki çukura golf topunu sokabiliyoruz ardından topu ateşleyerek golf topumuzu daha ileriye doğru atabiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde bu tarz ilgi çekici ortamları ve eğlenceli çevre etkileşimlerinin olduğunu söyleyebiliyor ve bunlarla beraber de oyunda güzel bir yer alabiliyoruz.
 
Heyecan dolu bir dünyaya adım atabildiğimiz ve profesyonel alanda ilerlemeye çalıştığımız yapımda elbette ilk etapta oyun kolay bir yapıya sahip. Ancak gitgide zorlaşan bir yapının burada olduğunu da söyleyebiliyoruz. Oyunda ne kadar çok vakit geçirirseniz o kadar çok usta olabilir ve vuruş teknikleri üzerinde de gerçekten de üst düzey bir yapıya geçiş sağlayabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunda ne kadar çok zaman geçirirseniz o kadar hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve böylece kendinizi daha da fazla geliştirme imkanı bulabiliyorsunuz. Fakat şunu da unutmayın ki siz gelişirken elbette diğer oyuncular da bu kapsamda gelişebiliyor ve oyunun inceliklerine hakim olabiliyor.
 
 

Unutulmaz bir Golf macerasına adım atabileceğimiz ve bunun sadece bir oyun değil aynı zamanda arkadaşlarla beraber en iyi vakit geçirilen projeler arasında yer aldığına da değinmekte fayda var. İlgi çekici ve kalıcı anılarla beraber ilerleyebileceğimiz sanal yeşillere doğru kendimizi atabileceğimiz, aynı zamanda çeşitli zorlukların üstesinden gelebileceğimiz yapımda, yukarıda bahsettiğimiz gibi 100'den fazla deliğin burada olduğunu aktarabiliyoruz. Bu delikleri toplara sokmak zaten oyunun temel hedefi arasında yer alıyor. Bu fazla bulunan deliklerle oyun gerçekten de üst düzey bir yapıyla beraber bizlere eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu hedeflemelerle sürpriz içeriklerle karşı karşıya kalabiliyor ve her delik burada mükemmel vuruşlarla beraber ön plana çıkmaya hazırlanabiliyoruz. Benzersiz bir bulmaca sistemi ile beraber harmanlanan bu yapımda gerçekten de eğlenceli bir deneyim içerisinde kendimizi bulabiliyor ve hızlı bir şekilde ilerlemek tamamen bizim işimiz oluyor.

Aynı zamanda tüm bu özelliklerin yanı sıra diğer taraftan yapım içerisinde puan sisteminin olduğundan bahsedebiliyoruz. Elbette bu puan sistemi ile beraber birincinin, ikincinin ve diğer sıralamanın tamamlanması bekleniyor. Yaratıcılığınızı ön plana çıkarabileceğiniz ve aynı zamanda yeniledikçe puan sistemi ile beraber ön plana çıkan bu yapımda ilgi çekici olaylarla ve yapılarla karşı karşıya kalabiliyor ve yaptığımız hamlelerle beraber de eğlencenin içerisinde kendimizi bulabiliyoruz. Burada arkadaşlarımıza etkileyecek sistemlerle karşı karşıya geldiğimizde köşelere de olsa sıçrayabiliyor, yer çekimini etkileyecek puanlar kazanabiliyor ve farklı mini oyunlar ve bulmacalarla beraber de gidişatımıza yön verebiliyoruz.

Yeşil alanlara doğru ilerleyebileceğimiz, unutulmaz anlar yaşayabileceğimiz ve her virajın yeni bir yetenek testi gerektiği yapımda sayısız engelle kendimizi bulabiliyor ve her oyun oturumu içerisinde de bizleri saatlerce ekran başına kitleyecek sistemlerin olduğunu söyleyebiliyoruz. Heyecan verici detayları bizlere vadeden yapım içerisinde unutulmaz bir Golf macerasını adım atabiliyor ve bunun sadece bir oyun olmadığı aynı zamanda kalıcı anıların birlikte bir yapının olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
 

Üst düzey bir Golf macerasına adım atabildiğimiz yapımda heyecan verici turnuvalara katılabiliyor ve özel ödülleri burada kendi bünyemize dahil edebiliyoruz. Oyunda etkileyici ortamlara doğru geçiş sağlayabilir, becerilerimizi sınayacak sistemlerle karşı karşıya kalabiliyor ve diğer oyuncularla beraber oyunumuza kaldığımız yerden devam ettirebiliyoruz. Evinizde yer alabileceğiniz yapım içerisinde çok oyunculu sistemlerin de bulunduğu bu yapımda yanınıza arkadaşlarınızı davet edebilir ve en fazla 4 oyuncuyla beraber ön plana çıkmaya hazırlanabiliyorsunuz. Koltukta oynama deneyimini sunan bu yapım elbette zirvelere doğru ulaşmaya çalışıyor ve isminizi listenin en üst sırasında görmek tabii ki sizin temel hedefiniz olarak karşınıza çıkıyor.

Aşılması gereken engellerin bulunduğu ve her oyun oturumu içerisinde farklı olayların gerçekleştiği yapımda canlı turnuvaların olduğundan da bahsedebiliyoruz. Bu turnuvalarla beraber dikkat çekici ödüllere doğru adım atmaya hazırlanabiliyor ve canı gönülden heyecan verici ödüllerin sahibi olmak için dinamik kurslarda yarışmaya hazırlanabiliyoruz.
 
Bu ödüller arasında madeni paralardan özel kostümlere ve diğer taraftan golf toplarına kadar ilgi çekici sistemlerin olduğundan bahsedebiliriz. Zaten ekran görüntülerine de bakacak olursanız farklı farklı golf toplarınız burada olduğunu söyleyebilir ve klasik yuvarlak toplardan farklı şekillerdeki toplara kadar oldukça ilgi çekici toplarla karşı karşıya kalabildiğimizi aktarabiliriz. Meydan okumalara doğru ilerleyebileceğiniz ve talep edilecek ödülleri bulunduğu yapımda sanal sopalarınızı elinize alabiliyor ve burada golf dünyasına adım atmak durumunda kalıyorsunuz. Gerçekten ilgi çekici detayların bulunduğu bu yapım her bir golf severe hitap ediyor ve golf sporuna yapabileceğiniz eğlenceli bir deneyimin bizlere sunulacağını söyleyebiliyoruz. Zaten oyun ilk oyunuyla beraber dikkat çekici mekaniklerle karşımıza çıkıyordu. Şimdi ise daha eğlenceli ve daha dinamik bir sistemle karşı karşıya kalabileceğimizi aktarabiliyoruz.
 
 

House of Golf 2 oyununda dört oyuncuya kadar birlikte oynayabiliyor ve 100'den fazla delikle unutulmaz anılar yaşıyorsunuz. Her ortamda farklı yetenekler gerektiren oyun, aileniz ve arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor. Farklı ve dikkat çekici ortamlarda golf oynarken, topu deliğe sokmaya çalışıyor ve çeşitli mini oyunları deneyimliyorsunuz. Oyunda ilerledikçe, çevreyi analiz ederek stratejinizi belirlemeniz ve çeşitli zorluklarla başa çıkmanız gerekiyor. Engelleri aşmak ve topu en uzağa göndermek için ustalaşmanız gereken hamleler yapıyorsunuz. Başlangıçta kolay olan oyun, ilerledikçe zorlaşıyor ve ustalaştıkça daha karmaşık vuruş teknikleri geliştiriyorsunuz. Bu süreçte, hem kendiniz hem de diğer oyuncular gelişiyor, rekabetçi ve heyecan dolu bir golf deneyimi yaşıyorsunuz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca ilgi çekici ortamlara geçiş yapabiliyor ve eğlenceli ve renkli sanat stili ile karşı karşıya kalabiliyoruz.

Zaten oyunun görüntülerine ve oynanış içeriğine bakacak olursak gerçekten de eğlenceli turnuvalara katılabileceğimizi, eğlenceli ortamlarda kendimizi bulabileceğimizi ve daha fazla detay ile beraber ön plana çıkabileceğimizi görebiliyoruz. Canlı turnuvaları da alabileceğimiz heyecan verici ödülleri ele geçirmek için elimizden geleni yapmaya koyulabileceğimiz ve kendimizi bu delikler üzerinde usta yapabileceğimiz yapımda ne kadar çok oyunu oynarsak o kadar hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve böylece oyunda usta olma yoluna geçiş yapabiliyoruz. Bu detaylarla beraber en iyi şekilde oyunda meydan okuma sistemi ile karşı karşıya kalabiliyor ve talep edilecek ödüllerin burada oldukça fazla olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
 
 
Farklı şekillerdeki ödüllerle beraber kendi profilimizi ve sopalarımızı özelleştirebiliyor, sopalarımızdan toplara kadar oldukça farklı skinlerle karşı karşıya kalabiliyoruz. Bunlarla beraber oyunda elbette gelişmişlik hissiyatını ve değişim hissiyatının olduğundan da bahsetmemiz mümkün. Bu tarz değişimlerle ve kostüm seçenekleriyle beraber elbette oyuncular güzel bir deneyimle karşı karşıya kalabiliyor ve yapım içerisinde yer aldığını süre boyunca bu detayların üstesinden gelerek listelerde en üst sıralara çıkmak durumunda kalabiliyorsunuz.

Kısaca toparlayacak olursak yeşil alanlara doğru ilerleyebileceğimiz, unutulmaz anılar yaşayabileceğimiz ve her virajın yeni bir yetenek testi gerektirdiği yapım içerisinde sayısız engelle karşılaşıyoruz. Her oyun oturumu bizi saatlerce ekran başına bağlayacak heyecan verici detaylar sunuyor. Üst düzey bir golf macerasına adım atabildiğimiz yapımda heyecan verici turnuvalara katılabiliyor ve özel ödülleri kazanabiliyoruz. Burada Etkileyici ortamlara geçiş Yapabiliyor, becerilerimizi  sınayabiliyor ve diğer oyuncularla birlikte oyunumuza devam edebiliyoruz. Evde oynanabilecek çok oyunculu sistemlerin bulunduğu bu yapım, en fazla 4 oyuncuyla koltukta oynama deneyimi sunuyor.
 
Aşılması gereken engellerle ve her oyun oturumu içerisinde farklı olaylarla karşı karşıya olduğumuz yapım, canlı turnuvalarla heyecan verici ödüllere adım atmamıza olanak  tanıyor.   burada Madeni paralardan özel kostümlere kadar çeşitli ödüller  bulunuyor. Golf topları arasında klasik yuvarlaktan farklı şekillerde olanlara kadar çeşitlilik mevcut. Gerçekten ilgi çekici detaylarla dolu olan bu yapım her golf severin ilgisini çekebiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler