IGN'de Half Life ile İlgili Hareketlenme Var

01.05.2012 00:18 Samet Konuksal


     Bilmem Half Life 2'nin açılışında G-Man'den duyduğumuz "Rise and shine Mr. Freeman, rise and shine..." sözleriyle başlayıp devam eden cümleleri hatırlar mısınız? Şu sıralar Half-Life adına yüksek dozda söylentiler alırken, Half Life ile ilgili görülen şeylerle daha da heyecanlanan seri hayranlarına bir yardım da ünlü site IGN'den geliyor.
 
     Twitter üyeliği boyunca neredeyse site linkleri haricinde bir yazısı bulunmayan IGN'in resmi Twitter hesabından G-Man'in sözlerinin sonunda gelen "Uyan ve yıkımı hisset.(Wake up and smell the ashes.)" cümlesi, İngilizce haliyle yayınlandı.
 
     IGN'den yayınlanan bu Tweet ile aynı saatte ise Steam'in resmi Twitter hesabından gelen "Valve'in bütün hesaplarını takibe almayı unutmayın." uyarısı, çoğu Half Life hayranını olmadık bir heyecana sürükledi.
 
     Bütün hesapların takibimizde Valve, dört gözle seni bekliyoruz!
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Dead Redemption Liderleri Yeni Stüdyo Kurdu: İşte İlk Projeleri 14 Dk önce Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler