Jurassic Park: Survival'dan İlk Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı

13.06.2024 16:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Universal ve Sabre Interactive tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Jurassic Park serisinin en yeni oyunu Jurassic Park: Survival için ilk oyun içi görüntüler ortaya çıktı. Yayınlanan resmi ekran görüntülerine bakacak olursak oyunun nasıl bir sanat tarzına sahip olduğunu doğrudan gözlemleyebilirsiniz.
 
Jurassic Park: Survival, 93 yapımı filmi temel alıyor
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak yayınlanan oyun içi görüntülerin alfa sürümden alındığını aktarabiliriz. Bu nedenle final sürümünün kalitesini temsil etmiyor diyebiliriz. Ancak yine de size oyunun sanat tarzı ve sanat yönetimi hakkında çeşitli fikirler sunabiliyor.
 
Ekran görüntülerini sırasıyla bakacak olursak ilk görsel Raptors'a, ikinci görsel T-Rex’e ve üçüncü görsel ise Bay DNA’ya odaklanıyor. İkinci görselde yer alan T-Rex odağın dışında kalıyor. Tek oyunculu bir aksiyon-macera deneyimini sunmayı hedefleyen bu yapım, 1993 yapımı filmin olaylarından bir gün sonrasını konu alıyor. Oyuncular yapım içerisinde InGen bilim adamı Maya Joshi rolünü üstleniyor.
 
Ortaya çıkan söylentilere göre yarı açık bir dünyada geçecek olan bu yapım filmlerdeki ikonik yerleri tekrar canlandırabilir. Son olarak oyunun bu yıl değil 2025 yılı içerisinde çıkış yapacağı iddia ediliyor. Diğer taraftan oyunun ne zaman çıkış yapacağına dair resmi bir bilgi bulunmuyor.
 
Ekran görüntüleri 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler