Killing Floor III 2025'in Başlarında Geliyor

10.06.2024 21:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Tripwire Interactive tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan korku türündeki birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Killing Floor III'ün çıkış yılı açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 2025'in başlarında PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden mevcut olacak.
 
Killing Floor III hayranları memnun etmeyi hedefliyor
 
 
 
Tripwire Interactive yaratıcı yönetmeni Bryan Wynia oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: “Oyuncularımız için yarattığımız korku dünyasında ilgi çekici detaylar sizleri bekliyor ve bu durumdan dolayı oldukça heyecanlıyız. Şimdi hayranlarımıza geliştirmekte olduğumuz yepyeni bir oyunu sunmaya hazırlanıyoruz ve ilk bakış sunan fragmanımızı muhakkak izlemenizi tavsiye ediyoruz.
 
Killing Floor III'ün oynanış fragmanı, hayranların sevdiği Bay Foster'ın merakla beklenen dönüşünü temsil ediyor. Aynı zamanda üç yeni oynanabilir uzmanın burada olacağını aktarabiliyoruz. Farklı uzmanların yer aldığı yapımda her bir karakter, tamamen özelleştirilebilir silahlardan ve son teknoloji araçlardan oluşan bir cephaneliğe sahip oluyor. Bunun yanı sıra kendinize ait benzersiz yeteneklerin ve becerilerin kullanımı vurgulanıyor.
 
Haritalar dikey bir şekilde genişliyor 
 
Killing Floor III'teki haritalar artık daha çok dikey kapsamda genişliyor ve daha farklı bir şekilde hayat buluyor. Bu sayede oyuncular tırmanabiliyor, yukarılara doğru atılabiliyor ve farklı yetenekler üzerinde usta olmaya çalışıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler