Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi

08.06.2024 15:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Deep Silver'ın üstlendiği ve geliştiriciliğini Warhorse Studios’un yaptığı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance II için yepyeni bir fragman yayınlandı. Summer Game Fest etkinliği kapsamında ortaya çıkan video, oyuna dair çeşitli detayları bizlere sunuyor.
 
Kingdom Come: Deliverance 2 Türkçe dil desteğiyle geliyor
 
 
 
"Saints and Sinners" adlı yeni fragmanda ana karakterimiz, yardımcı karakterler, Orta Çağ teması, kılıç savaşları, at mekaniği ve daha fazlası yer alıyor. 15. yüzyılın Bohemya'sındaki iç savaşı konu alan bu yapımda, kaosunun ortasında kendimizi bulabiliyor ve heyecan verici bir açık dünyada kendimizi kaptırabiliyoruz.
 
Zorlu ortamlarda bulunabileceğimiz yapım tam bir devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda intikam, ihanet ve daha fazla duyguyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Keşiflerle dolu sürükleyici bir hikayenin içine çekilebileceğimiz devam oyununda, ilk oyunda olduğu gibi zorlu savaşlar bizi bekliyor. Aynı zamanda ateşli silahların da ön plana çıktığını aktarabiliriz.
 
Kingdom Come: Deliverance II, 2024 yılında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ile Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler