Kojima: MGS V Dünya Genelinde Başarılı Olacak

21.06.2013 10:52 Tunahan Başol


     E3'te gösterdiği Metal Gear Solid V: Phantom Pain videosuyla oyuncuların ağızlarının suyunu akıtan Hideo Kojima, sadece batıya veya sadece doğuya yönelik oyun yapmakla ilgilenmediğini, dünya genelinde herkese hitap edecek oyunlar geliştirmek istediğini söyledi.
 
"Bizim niyetimiz dünya çapındaki oyuncular mutlu edecek bir şeyler geliştirmek, bu yüzden böyle bir şey(bölgeye özel oyun geliştirmek) düşünmüyoruz. Bununla birlikte, Metal Gear Solid oyunları en çok Amerika'da satıyor. Ayrıca en büyük oyun pazarı da Amerika'da bulunuyor ve onlar dünyanın en büyük oyun fuarı olan E3'ün ev sahipleri. Doğal olarak bu markette rekabet etmek ve dünyanın en iyisi ödülünü kazanmak istiyorum. Metal Gear Solid V'in V'si aynı zamanda 'Victory'(zafer) anlamına geliyor, bir kez daha küresel ölcekte kazanmak istediğimi gösteriyor."
 
     Günümüzdeki oyunculuk adına da konuşan Kojima, gelişmelerden pek memnun değil.
 
"Son 15 yıl içinde donanımlar gelişmeye devam etti, ancak oyunların çok geliştiğini sanmıyorum. Bir anlamda, bu konuda adım atmak istiyorum. Ama çok ileri giderseniz, Japonya'da satmak mümkün olmayabilir (gülüyor). Sadece grafikler değil, oyunun kendi kalitesini artırmak istiyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 5 Dk önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 1 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler