Korku Oyunu The Callisto Protocol için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

03.06.2022 11:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı KRAFTON ve geliştirici Striking Distance Studios, The Callisto Protocol'ün 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Bunun yanı sıra yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
The Callisto Protocol, Dead Space'in yaratıcılarından hikaye odaklı ve tek oyunculu hayatta kalma korku oyunu olarak karşımıza çıkacak. Bu oyunda oyuncular Jacob rolünü üstlenecek. Jacob, nesneleri kendisine doğru itmek ve çekmek için 'GRP' yeteneklerini kullanabilecek. Ek olarak oyun, hem uzak hem de yakın aksiyon öğelerini içerecek. 
 
2320 yılında Jüpiter'in uydusu Callisto'da geçen The Callisto Protocol, hayatta kalma korkusuna yeni nesil bir bakış sunacak. Oyun, oyuncuları maksimum güvenlikli Black Iron Hapishanesinden kaçmaya ve korkunç sırları ortaya çıkarmaya zorlayacak. Korku, aksiyon ve sürükleyici hikaye anlatımının bir karışımı olan The Callisto Protocol, korku deneyimini üst düzeye taşıyacak.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Callisto Protocol Platformlar: PC Geliştirici: Striking Distance Studios Dağıtıcısı: Krafton Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 589 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 3 Saat önce The Witcher 4 Tam Geliştirme Aşamasına Giriyor 5 Saat önce Alan Wake ve Control Serisi Film Olacak: Annapurna'dan Destek 6 Saat önce Harry Potter: Quidditch Champions'tan Yepyeni Oynanış Videosu 7 Saat önce Yeni Fallout New Vegas Modu Karakter Hareketlerine Gerçekçilik Katıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler