Koumajou Remilia: Scarlet Symphony 8 Ağustos'ta PS5'e Geliyor

18.07.2024 14:51 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı CFK ve geliştirici Frontier Aja, Koumajou Remilia: Scarlet Symphony'nin PlayStation 5 için 8 Ağustos'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
Koumajou Remilia: Scarlet Symphony ilk olarak 22 Temmuz 2022'de Switch ve PC için Steam üzerinden piyasaya sürüldü.
 
Koumajou Remilia: Scarlet Symphony, ilk çıkışından bu yana birçok oyuncu tarafından sevildi, kaliteli oynanışı ve müziklerinin yanı sıra Banpai Akira'nın Touhou Projesi  karakterlerini keskin ve gotik bir şekilde yeniden yorumlaması nedeniyle büyük övgü aldı. 
 
PS5 sürümü, yüksek çözünürlüklü yeniden düzenlenmiş grafikleri ve çeşitli bonus özellikleri destekleyen orijinal oyunun geliştirilmiş sürümüdür. Daha fazla oyuncunun Reimu'nun macerasından keyif alması için, oyun artık İngilizce dahil 6 altı dili destekliyor. Orijinal oyunun ve Touhou Projesi'nin hayranları, geliştirilmiş sürüm için özel özellik olan tam Japonca seslendirmeyi de mevcut.
 
Oyunun Steam Sayfası: 
 
 https://store.steampowered.com/app/1229880/Koumajou_Remilia_Scarlet_Symphony/

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Skyrim İçin Yeni Mod Tank ve Uçakları Ekliyor 1 Saat önce Harry Potter: Quidditch Champions Denuvo Korumasına Sahip Olacak 2 Saat önce Yoshida: Final Fantasy 14'ün Nintendo Konsol Sürümü İçin İşler Yolunda 3 Saat önce Fallout 76, Fallout 5'in Gelişimini Etkiliyor mu? İşte Yeni Açıklamalar 4 Saat önce Star Wars Outlaws Dünya Çapında Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler