Little Nightmares 3 Gamescom Açılış Gecesinde Boy Gösterecek

17.08.2024 16:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir geliştirme aşamasında bulunan gerilim ve korku odaklı platform macera serisinin en yeni oyunu Little Nightmares 3 için yeni haberler ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre oyundan yeni bilgiler Gamescom açılış gecesinde bizlere sunulmayı bekliyor.
 
Little Nightmares 3 için yepyeni görüntüler yolda
 
 
 
Yapımcı ve sunucu Geoff Keighley tarafından sunulacak olan Gamescom açılış gecesi dijital etkinliği kapsamında sadece mevcut oyunlar değil aynı zamanda yepyeni ve daha önce duyurulmamış yapımlar da bizlere sunulacak. 20 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan açılış gecesi etkinliği hayranlar ve oyuncular tarafından bir hayli bekleniyor.
 
Açılış gecesi etkinliğinde sadece Little Nightmares 3 değil diğer taraftan onaylanan oyunlar arasında Call of Duty: Black Ops 6, Civilization 7, Monster Hunter Wilds, Indiana Jones and the Great Circle, Marvel Rivals ve Kingdom Come: Deliverance 2 ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Son olarak beklenen seri oyunları arasında yer alan Little Nightmares 3, 2025 yılı içerisinde PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 4 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 6 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 7 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 8 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler