Lords of the Fallen İçin Yeni Güncelleme Boss Modunu Ekliyor

31.05.2024 11:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını CI Games ve geliştiriciliğini Hexworks stüdyosunun üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Büyük bir güncelleme diyebileceğimiz yeni yama ile beraber iki farklı modun oyuna dahil edildiğini söyleyebiliyoruz.
 
Yeni modlar oyuna dahil ediliyor
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak yeni güncelleme oyuna iki farklı "Boss Rush" modunu dahil ediyor. Clash of Champion adıyla karşımıza çıkan yeni yama zorluğu seven oyunculara hitap ediyor. Güncelleme içerisinde meydan okumalar gerçekleştirebiliyor ve karanlık fantezi oyununda oyuncular daha önce yenilmiş düşmanlarla teke tek mücadeleye girebiliyor.
 
Çeşitli ve zorlu denemelerle beraber ilerleyebileceğiniz mod dahilinde güçlü boss’lar karşınıza çıkıyor ve onları tek tek indirmek durumunda kalıyorsunuz. Mod dahilinde isterseniz tek isterseniz de çevrimiçi işbirliği modu ile beraber arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz. Güncelleme ayrıca ek performans iyileştirmelerini de içeriyor.
 
Güncelleme ile beraber iki farklı Boss Rush modu şu anda oyunda yer alıyor. Bu modlardan biri Echoes of Battle diğeri ise Crucible adıyla karşımıza çıkıyor. Echoes of Battle modunda oyuncular Ellianne, Congregator of Flesh ve Radiant Sentinel gibi ön plana çıkan boss’larla mücadele edebiliyor.
 
Diğer taraftan Crucible, Shrine Currency ve özel yeni zırh seçenekleri dahil olmak üzere yeni ödüllerin kilidini açabileceğiniz ve ölmeden üstesinden gelebileceğiniz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Bu mod içerisinde daha önceden seçilmiş boss’lar bulunuyor ve zorluğun gitgide arttığını söyleyebiliyoruz. Aynı zamanda 6 farklı boss’un burada yer aldığını da belirtelim.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler