MGS 5 Karakterleri Daha Erotik Olacak

05.09.2013 10:47 Alkan Adakaner


     Metal Gear Solid 5: Phantom Pain için sabırsızlanmamak elde değil. Ne de olsa şu ana kadar gösterilen videolar büyüleyiciydi ve Hideo Kojima bizzat projeyi yürütüyor. Oyun 2015'in Mart ayından önce çıkmayacak, ama şimdiden ilginç bilgiler ortaya çıkmaya başladı.
 
     Hideo Kojima ve oyunun sanatsal tasarımlarını yapan Yoji Shinkawa daha erotik karakterlerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte Hideo Kojima'nın bu konudaki açıklaması.
 
    "Oyunun sanat yönetmeni Yoji'den daha erotik karakter tasarımları istedim ve o da başarılı bir şekilde yaptı. Son dönemlerde karakterleri bu şekilde tasarlıyorum. Karakterleri eskiden zamanlarını nasıl geçirdikleri, isimleri, tarzları, favori deyişleri, giyim kuşamları, eylemleri gibi en ince ayrıntılarına kadar yaratıyorum. İlk amaç cosplay yapmak isteyeceğiniz veya figürleri iyi satacak şeyler tasarlamaktır"
 
     Bakalım bu tür açıklamalar serinni hayranlarının hoşuna gidecek mi? Hiç kuşkusuz bazı MGS hayranları bu durumdan hoşlanmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 7 Dk önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler