MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak

26.08.2024 17:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Metal Gear Solid Delta: Snake Eater (remake) için yine detaylar ortaya çıktı. Açıklanan bilgilere ve yayınlanan demo sürümüne göre oyun içerisinde kalite ve performans grafik modları yer alıyor.
 
Oyunu konsolda iki farklı grafik moduyla deneyimleyebileceksiniz 
 
 
 
PlayStation 5 konsolları üzerinde oynanan bir demo sürümünün ardından kalite ve performans modları arasında seçim yapabileceğiniz belirtiliyor. Kalite modu ile beraber oyunu 4K/30 FPS’te oynayabilirken, performans modunda 1080p çözünürlükte deneyimleyebiliyorsunuz. Ancak oyun piyasaya sürüldüğünde mevcut grafik modlarının yer alıp almayacağı şu an için bilinmiyor.
 
Beklenen yeniden yapım sürümleri arasında yer alan Metal Gear Solid Delta: Snake Eater için şu anda herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak yılın ilerleyen zamanında bu tarihin duyurulması bekleniyor. Unreal Engine 5'te geliştirilen yeniden yapım Xbox Series X/S, PS5 ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 12 Dk önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 1 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 2 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler