MGS V: Phantom Pain'de Snake Oyun Boyunca Kanla Kaplanacak

09.08.2015 12:29 Ömür Gencer


      Metal Gear serisinin yaratıcısı Hideo Kojima, Metal Gear Solid V: Phantom Pain hakkında yeni detaylar paylaştı. Belirtilene göre görevler boyunca Snake yaralandıkça kanlar içinde kalacak ve bu kan izleri görev aralarında otomatik olarak sıfırlanmayacak. Böylece oyun ilerledikçe kanlarla kaplı bir hale gelecek.
 
       Kojima Twitter üzerinden bu kan izleri hakkında "Oyuncu savaş alanında oynamaya devam ettikçe kanla kaplanacaksınız." Snake'in taktığı bandana da kanla kaplanacak ve gittikçe mavi renkten kırmızıya dönecek. Kojima bu noktada bandana hakkında "Hikaye bakımından Snake'in PW'de THE BOSS'un verdiği bandanayı bıraktığı için Snake, bandana takmayacak ama savaş alanına giderken oyuncuya istediği bandanayı takma özgürlüğünü veriyorum." açıklamasını yaptı.
 
       Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, 1 Eylül'de oyuncularla buluşacak. Hideo Kojima'nın bandanalı Snake için yayınladığı görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 3 Dk önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 1 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler