Marvel’s Midnight Suns'ın yeni DLC'si yakında geliyor: Switch sürümü iptal edildi!

03.05.2023 12:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Firaxis Games, sıra tabanlı taktik oyunu Marvel's Midnight Suns'ın PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinin 11 Mayıs'ta yalnızca dijital olarak piyasaya sürüleceğini duyurdu. Aynı zamanda oyunun ek paketi Blood Storm piyasaya sürülecek. Blood Storm ek paket içeriği PS4 ve Xbox One konsollarında yer alacak.
 
Diğer taraftan oyunun Switch sürümü iptal edildi ve artık piyasaya sürülmesi planlanmıyor. Bu kapsamda bu sürümün tamamen rafa kaldırıldığını söyleyebiliriz.
 
Yeni ek paket 11 Mayıs'a geliyor
 
 
 
Marvel’s Midnight Suns'ın dördüncü ek paketi Blood Storm 11 Mayıs tarihinde PS4 ve Xbox One sürümleriyle beraber çıkışını gerçekleştirecek. Blood Storm paketi oyunun son DLC'si olacak ve bundan sonra herhangi bir genişletme paketi oyunculara sunulmayacak. Bu ek paket tüm platformlarda satışa sunulacak.
 
Oyunun PS4 ve Xbox One sürümü Blood Storm paketiyle beraber aynı zamanda daha önce yayınlanmış olan tüm içerikleri bünyesinde barındıracak. Süper kahraman temalı sıra tabanlı taktik oyunu Marvel's Midnight Suns şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut.
 
Marvel’s Midnight Suns - Blood Storm fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Midnight Suns Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Eylül PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 10 Eylül Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 10 Eylül Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler