Megan Fox da Halo Hayranı Çıktı

İnsan İrlandalı, Fransız ve Kızılderili karışımı olunca böyle oluyor sanırım
19.09.2011 21:19 Alkan Adakaner


      Xbox Live'da tanımadığınız kişileri listenize ekliyor musunuz? Eğer bu kişiler arasında bayanlar da varsa onlardan birisi Megan Fox olabilir. Aslında 20 milyon üyesi olan bir serviste Megan Fox ile tanışmak neredeyse hayal, ama yine de güzel bir hayal.
 
     ABD'li ünlü oyuncu ve model Megan Fox da Xbox Live'da olduğunu ve şu sıralar Halo: Reach oynadığını söyledi. Oyunun senaryo modunuyla artık ilgilenmediğini ve online olarak takıldığını söyleyen Fox, Xbox Live'daki oyuncuların kendisinin kim olduğu hakkında hiç bir fikirlerini olmadığını ve sürekli Gamertag'iyle alay ettiklerini söylüyor.
 
     Halo: Reach'in kendisinde bir bağımlılık yarattığını söyleyen güzeller güzeli oyuncu isterseniz "Eşime sorabilirsiniz, Halo: Reach bir hastalık gibi" diyerek oyunu ne kadar çok sevdiğini vurguladı. Ne diyelim bir gün karşılaşmak üzere Megan.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler