Mod Geliştiricileri İlk The Crew Oyununu Hayata Döndürmeye Çalışıyor

25.06.2024 13:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan yarış aksiyon oyunu The Crew'in sunucuları bildiğiniz üzere 31 Mart 2024 tarihinde resmi olarak kapatıldı. Bu süreçten sonra oyuna erişimler kısıtlandı ve çevrimdışı mod olmadığından dolayı ne yazık ki oynanamaz duruma geldi. Bu durum sonrasında oyunu satın alan oyuncular bile devre dışı bırakıldı. İşte mod geliştiricileri bu durumdan oyuncuları kurtarmak istiyor.
 
The Crew oyununun çevrimdışı modu yer almıyor
 
 
 
İlk The Crew oyununun kapatılmasının ardından birçok oyuncu ve hayran The Crew 2 veya The Crew Motorfest oyunlarına geçişini gerçekleştirdi. İlk oyunun dijital kopyasının yanı sıra aynı zamanda fiziksel kopyasına sahip olsanız bile ne yazık ki oynayamıyorsunuz.
 
Yaşanan bu gelişmelerin ardından YouTube platformunda içerik üreticisi ve mod geliştiricisi olarak karşımıza çıkan whammy4 yeni bir video paylaştı. Bu video, oyunun emülatör üzerinde çalıştığını gösteriyor. Video içerisindeki detaylara bakacak olursak oyuncu Detroit'ten Black Hills'e küçük bir yolculuk yapıyor ve görünüşe göre çoğu özellik düzgün çalışıyor.
 
The Crew için geliştirilen sunucu destekli emülatör deneyiminin şu anda ne zaman kullanıcılara sunulacağı belli değil. İlerleyen süreçte daha fazla detayın bizlere sunulmasını bekliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler