Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu

30.05.2024 12:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealm Studios’un üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 için yeni karakterler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise daha önceden tanıtımı yapılan ve oyuncular tarafından bir hayli beklenen Homelander'ın çıkış tarihi açıklanmış durumda.
 
Homelander dengeleri değiştirmeye geliyor
 
 
 
Mortal Kombat 1 için DLC karakteri olarak bizlere sunulmak istenen Homelander açıklanan detaylara göre Kombat Pack sahipleri için 4 Haziran'da, tüm kullanıcılar için ise 11 Haziran tarihinde yayınlanacak. Diğer taraftan Ferra, Haziran ayının ilerleyen günlerinde Kameo kadrosuna katılacak.
 
Homelander dikkat çekici savaş tarzı ile beraber oyuncuların gözdesi olmaya hazırlanıyor. Yayınlanan yeni fragman içerisinde karakterin nasıl bir yapıya sahip olduğu gözler önüne seriliyor ve kullandığı kombolar ortaya çıkıyor.
 
Dikkat çekici karakterleri dünyasına dahil eden Mortal Kombat 1 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC için mevcut durumda. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden erişilebilir durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler