NFS: Hot Pursuit Turları Devam Ediyor

26.08.2010 14:40 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz ay startını veren Need for Speed: Hot Pursuit turları son sürat devam ediyor. Temmuz ayında ilk durağı New York'u geride bırakan ekibin ikinci durağı ise Chicago oldu.
 
     Criterion Games'in yapım koltuğunda olmasından dolayı Need for Speed serisinin en merakla beklenen oyunu olan Hot Pursuit, geçtiğimiz hafta GamesCom'un da dikkat çeken yapımları arasında yer almıştı. 19 Kasım'da çıkışını yapacak olan oyunun Chicago ayağıda en az New York'taki organizasyon kadar renkli olmuş.
 
     Bu görüntüler oyun oynamanın eğlencesini bir kez daha gözler önüne seriyor. Organizasyon'un bir sonraki durağı ise 3-5 Eylül tarihleri arasında Seattle'da olacak. Yayınlanan bu yeni videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 2 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 3 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 4 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 4 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler