NFS: Hot Pursuit'ın PC Yaması Gelecek Hafta

25.11.2010 01:08 Alkan Adakaner

 
 
    Need for Speed: Hot Pursuit bir süre önce Xbox 360, Playstation 3 ve PC için piyasaya çıktı. Oyunun PC sürümünde oyuncuların şikayet ettiği bazı şeyler vardı ve gelecek hafta yayınlanacak yama ile bu sorunların giderileceği duyuruldu.
 
    Oyuncular Araba Seçimi, Harita ve Loading ekranlarında oyunun hata verdiği yönünde bildirimlerde bulunmuşlardı. Bu yama ile bu sorunlar ortadan kalkacak.
 
    Bunun yanı sıra Kar, Yağmur ve Corona (Türkçesi Güneş Tacı imiş) efektlerindeki eksiklikler giderilecek. CL Eye Driver hatası gibi bazı sorunlar ortadan kaldırılacak.
  
    Şu an için bu yamanın tam olarak ne zaman çıkacağı açıklanmadı, ama gelecek hafta içinde yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 1 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 2 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 3 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 3 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler