NFS: Hot Pursuit'ten Kovalamacalı Yeni Videolar

16.11.2010 11:36 Levent Polater

 

nfshot

 

    Hıza ihtiyacınızı biraz daha körükleme zamanı. Gamespot, Need for Speed: Hot Pursuit'in Playstation 3 sürümünden 2 adet oynanış videosu yayınlamış.
 
    Criterion'un Hot Pursuit serisini bambaşka bir boyuta taşıyacağı yeni NFS için yayınlanan videolarda, polis kovalamacalarının sıcaklığını yakından hissediyoruz. 2 milyon kez demosu indirilen oyunun yeni videolarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
    Çıkışını bugün Amerika'da yapan Hot Pursuit, bir kaç gün sonra da Avrupa'ya çıkışını yapıyor. Videoları izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 1 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 2 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 3 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 3 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler