Naruto'nun Yeni Videosu Yayınlandı

28.06.2010 12:39 Ersin Kılıç


 
     En popüler animelerin başında gelen Naruto'nun yeni oyunu Ultimate Ninja Storm 2 için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Oyunun E3 2010 fuarında da yayınlanan bu tanıtım videosunda oyunda şahit olacağımız bir çok mücadeleye yer verilmiş. Bir çok tekniğin kullanılacağı oyundaki bu savaşlar arasında Naruto vs Orochimaru, Sakura vs Sasori, Naruto vs Kakashi, Naruto vs Kakuzu, Shikamaru vs Hidan, Deidara vs Gaara ve Jiraiya vs Pain gibi mücadeleleri görebileceğiz.
 
     Sakura'nın mücadelesinde tıpkı animede olduğu gibi yüz kuklaya karşı savaşmak zorunda kalır iken Gaara ile hava mücadelesine gireceğiz. Jiraiya'da ise daha üst düzey olan "Çağırma Teknikleri" önemlibir rol oynayacak. Kısacası tüm bu dövüşler hikayenin özüne uygun olarak karşımıza çıkacak.
 
     PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan oyunda bir de sürpriz bulunuyor. Videonun sonunda da gözüken bu sürprize göre Tekken 6'dan Lars Alexandersson'da Ultimate Ninja Storm 2'de seçilebilir bir karakter olarak yer alacak.
 
     Oyunun yayınlanan bu yeni tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 4 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 4 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 5 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler