Ninja Gaiden 3: Razor's Edge'ten Kasumi Videosu

Kasumi de kan dökmeye hazır
22.12.2012 11:42 Alkan Adakaner


      Ninja Gaiden 3'ün Wii U'ya özel olarak piyasaya çıkan Razor's Edge adlı sürümde çok sayıda ek içerik ve yenilik bulunuyor. Bu içeriklerin yanı sıra Team Ninja, Wii U sürümüne özel ücretsiz karakterler de yayınlıyor.
 
      Bir süre önce Momiji'yi Challenge ve Ninja Trials adlı oyun modlarında oynanabilir olarak sunan Team Ninja, şimdi de Kasumi'yi ücretsiz oynanabilir olarak Wii U e-shop üzerinden yayınlamaya hazırlanıyor.
 
    Aşağıda Kasumi indirilebilir içeriğinin ilk videosunu izleyebilirsiniz. Henüz Kasumi'nin hangi oyun modlarında oynanabilir karakter olarak kullanılacağı açıklanmadı. Bu arada videodan anladığımız kadarıyla Kasumi'nin 5 farklı giysisi bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler