Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı

28.05.2024 16:05 Mehmet Tandoğan

 
 
PC oyuncularının uğrak noktası olan Steam platformunda şu anda gündem olan bir konu yer alıyor. Konu dahilinde öldükten sonra Steam hesabımıza ne olacağının cevabı aranıyor. Birçok söylentinin ardından Steam destek ekibinin bu soruya net bir cevabı bulunuyor.
 
Steam hesabı herhangi bir şekilde devredilmiyor 
 
 
 
ResetEra kullanıcısı delete12345 destek ekibine “Hayatımızı kaybedersek Steam hesabımıza ne olacak?” cümleleriyle bir soru yöneltti ve vefat ettikten sonra Steam hesabının başka birine aktarılıp aktarılmayacağını sordu. Destek ekibi ise bu soruya karşılık şu yanıtı verdi:
 
“Steam hesabınızı vasiyet yoluyla herhangi birine transfer edemezsiniz. Ne yazık ki Steam hesabınız ve hesapta yer alan oyunlar hiçbir şekilde devredilemez. Aynı zamanda Steam destek, bir başkasının hesabına erişim imkanı da sunmaz.”
 
Elbette bu yanıtın ardından hemen hemen herkes Steam kullanıcı adını ve şifresini sevdiği birisine verebileceğini düşünebilir. Ancak Steam abonelik sözleşmesi çerçevesinde böyle bir şey yaparsanız açıkça kuralları ihlal etmiş olursunuz. Dolayısıyla ilerleyen süreçte hesabınız bir başkası tarafından kullanıldığı açığa çıkarsa kapatılma riski taşıyabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler