Onaylandı: Sony'den Oculus Rift'e Rakip Geliyor

02.02.2014 21:36 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının gelecekteki en önemli teknolojisi olarak gösterilen Oculus Rift, konsolların yetersiz kalmasından dolayı PC'ye özel olarak geliştiriliyor. Şimdiden birçok fuardan ve otoriteden ödüller toplayan Oculus Rift'e Sony tarafından bir rakip geliyor.
 
    Daha öncesinde yoğun bir şekilde duyduğumuz sanal gerçekçilik söylentisi, Sony Online Entertainment'in başkanı John Smedley tarafından onaylandı. Reddit üzerinden EverQuest Next ile ilgili birkaç soru cevaplayan Smedley'e sanal gerçekçilik cihazları soruldu. Smedley, "Oculus Rift'ten de, rakiplerinden de olumlu şeyler duyuyorum. Özellikle Sony'nin geliştirdiği cihazdan... Bu konuda oyunlarla ilgili bizim de çalışmalarımız var." cevabını verdi. Böylelikle şimdiye kadar sadece söylentilerde kalan Sony'nin sanal gerçekçilik cihazı, önemli bir ağız tarafından onaylanmış oldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oculus Rift Platformlar: PC Geliştirici: Oculus Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler