Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı!

30.06.2024 16:17 Mehmet Tandoğan

 
Ocak ayı içerisinde erken erişim sürümü olarak piyasaya sürülen ve Pokemon benzeri yaratıkları içeren Palworld için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Devasa bir güncelleme olarak karşımıza çıkan yeni paket, mevcut oyuncuları geri çekmeyi ve yeni oyuncuları bünyesine katmayı hedefliyor.
 
Palworld 100 binin üzerinde eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı
 
 
 
Sakurajima adındaki yeni güncelleme oyuna yepyeni bir adayı, canlıları, görevleri ve çok daha fazlasını dahil ediyor. Yeni güncelleme ile beraber oyuncu sayısında ise %700'lük bir artış yaşanıyor. Güncelleme öncesinde yaklaşık olarak 15.000 olan en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı, güncelleme sonrasında 130.000'in üzerine çıkmış durumda.
 
Oyuncu sayısında her ne kadar büyük bir artış yaşansa da ilk çıktığı dönemde ulaştığı zirveye hiçbir zaman ulaşamayacak. Bildiğiniz üzere oyun çıkışı ile beraber 1 milyon eş zamanlı oyuncuya ulaştı ve bu da Steam listelerini altüst ettiği anlamına geliyor. Pek çok oyuncuyu kendine çeken yapımda Pal adı verilen canlıları yakalayabiliyor ve onları kendi yararınıza kullanabiliyorsunuz.
 
Palworld geliştiricisi Pocketpair tarafından bildirilene göre oyun çıkışının ilk ayında 25 milyon oyuncuya ulaştı. Bu da erken erişim bir oyun için gerçekten yüksek bir sayıyı ifade ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 12 Dk önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 1 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 3 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 3 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler