Platinum Games, Devil May Cry'a El Atar mı?

Ninja Theory, Dante'yi annesinin bile tanıyamayacağı bir hale getirmiş.
17.06.2011 23:29 Alkan Adakaner


     Capcom'un Devil May Cry'ı İngiliz oyun geliştiricisi Ninja Theory'nin ellerine teslim etmesi gerçekten çok şaşırtıcıydı. Asıl şaşırtıcı olan ise Ninja Theory'nin Dante'yi tanınmayacak hale getirmesiydi.
 
     Devil May Cry'ın karizma ötesi karakteri Dante'yi Rihanna'ya benzeten Ninja Theory'e tepki yağmıştı. Oyunun yeni yayınlanan videolarının da pek iç açıcı olduğunu söyleyemeyiz. Belki de Capcom büyük bir hata yapıyor. Bunu oyun çıkınca anlayacağız.
 
     Capcom'dan ayrılan Devil May Cry'ın yaratıcısı Hideki Kamiya, Platinum Games'i kurmuştu ve Bayonetta, Vanquish gibi önemli yapımlarda görev aldı. Peki Kamiya yeni DMC'yi geliştirmek ister miydi?
 
     Twitter'dan bir takipçisinin yeni DMC'ye tepki olarak "geri dön ve şu sorunu düzelt" sözlerine "Capcom'a sorun" diye karşılık veren Kamiya, bir Devil May Cry oyununa "Kesinlikle. Hazırız." dedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 3 Dk önce Yeni Cyberpunk 2077 Modu Üçüncü Şahıs Kamerayı Getiriyor 27 Dk önce LEGO Horizon Adventures İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 47 Dk önce Red Dead Redemption Liderleri Yeni Stüdyo Kurdu: İşte İlk Projeleri 1 Saat önce Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler