PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir

19.09.2024 14:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Dönem dönem çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Sony'nin önümüzdeki hafta yepyeni bir State of Play sunumunu gerçekleştireceği söyleniyor. Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb yayınladığı yeni bir haberle beraber 24 Eylül tarihinde yeni sunumun bizlere sunulacağını belirtiyor.
 
Horizon Zero Dawn Remastered ve çok daha fazlası yer alabilir
 
 
 
Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb, 12 Eylül tarihinde Sony'nin 12 gün içerisinde State of Play etkinliği düzenleyeceğini ifade etti. Eğer önümüzdeki hafta bir State of Play sunumu düzenlenirse, etkinlikte yakın zamanda ESRB tarafından derecelendirilen Horizon Zero Dawn Remastered tanıtılabilir.
 
Grubb ayrıca sadece Horizon Zero Dawn Remastered değil aynı zamanda bir başka remaster projesinin de etkinlik kapsamında duyulacağını aktarıyor. Ancak bu yeniden düzenlenmiş sürüm, Horizon Zero Dawn Remastered versiyonundan daha az heyecan uyandırabilir.
 
PlayStation'ın önümüzdeki dönemde piyasaya sürülecek oyunları arasında Kasım ortasında piyasaya sürülmesi beklenen Lego Horizons ve 2025'te piyasaya sürülmesi planlanan Bungie'nin Marathon projesi yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 2 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 2 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 3 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 5 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler