Porsche & Lamborghini DLC'leri Hot Pursuit Yolunda

NFS: Hot Pursuit eğlencenizi katlamanız için yeni DLC'ler gelmeye devam ediyor.
17.02.2011 02:03 Levent Polater

 
    Need for Speed: Hot Pursuit'te aynı şeyleri yapmaktan sıkılanlardansanız yeni duyurulan DLC'ler (İndirilebilir İçerik) sizi yeniden havaya sokabilir.
 
    Porsche ve Lamborghini adında 2 ayrı içerik paketi sunmaya hazırlanan EA, ayrıca 2 yeni oyun modunu da Hot Pursuit'e eklemeye hazırlanıyor:  Arms Race ve Most Wanted.

   Bu yeni içeriklerle ilgili bilgiler dün akşamki v1.02 güncellemesinden sonra oyuncularla paylaşıldı. Xbox360Achievements sitesinin yayınladığı bilgilere göre ise bu 2 içerik ile birlikte oyuna 10 yeni Achievements, toplamda 195 puan oyuna dahil olacak. 
 
   Paketlerin fiyatı veya çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Ancak yakında açıklanacağı belirtildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 1 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 2 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 3 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 3 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler