Redfall İçin Son Güncelleme Yayınlandı: İşte Detaylar

31.05.2024 12:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Austin açık dünya işbirliği odaklı birinci şahıs nişancı oyunu Redfall için final güncellemesini yayınladı. Yenilikler içerisinde "Community Standing", boss temelli "Elder Nests", çevrimdışı mod ve duraklatma özelliği ile tek oyunculu mod yer alıyor.
 
Final güncellemesiyle destek sona erdi 
 
 
 
Bildiğiniz üzere Microsoft yakın zamanda geliştirici ekip Arkane Austin’i resmi olarak kapadı. Hizmetine son veren stüdyonun sunmuş olduğu bu yapım için son güncelleme bizlere sunuldu. Bu güncelleme ile beraber artık oyuna daha fazla destek sunulmayacak ve kendi kaderine terk edilecek. Çıkışı ile beraber büyük ses getiremeyen ve eleştirilerin odağında olan Redfall ne kadar daha hizmetine devam edecek hep birlikte göreceğiz.
 
Oyunun yeni güncellemesi ile beraber eklenen "Community Standing" yeni bir itibar sistemini beraberinde getiriyor. Redfall sakinlerini vampirlerin pençesinden kurtardıkça bu itibarınız daha da artış gösteriyor. Aynı zamanda yeni ödüllerin kilidini açmak için de yeni seçenekler ekleniyor.
 
Diğer taraftan final güncellemesi "Elder Nests" modunu bizlere sunuyor. Bu yeni boss odaklı mod içerisinde mutasyona uğramış düşmanları ortadan kaldırmak durumunda kalıyor ve mücadelenin dozu gitgide artış gösteriyor.
 
Son olarak çevrimdışı mod ile beraber internet bağlantınız olmadan oyunu deneyimleyebiliyorsunuz. Diğer taraftan duraklatma özellikli tek oyunculu mod içerisinde aksiyonun ortasında bile oyunu duraklatıp işinizi görebiliyorsunuz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler