Ridge Racer Vita'dan Yeni Video

Grafikler Vita ekranında daha iyi görünecektir
19.11.2011 10:15 Alkan Adakaner

      Eğer Palystation Vita'nın çıkış oyunlarından birisi Ridge Racer olmasaydı sanırım çok şaşırırdık. Namco Bandai hemen hemen her konsolun çıkışına mutlaka bir Ridge Racer yetiştirmeyi başarıyor.
 
     17 Aralık'ta Japonya'da piyasaya çıkacak olan Playstation Vita ile birlikte "Ridge Racer Vita" da raflardaki yerini alacak. Batılı oyuncuların da bu oyunu ilk günden satın alma şansını yakalayacağını belirtelim.
 
     Daha önce bir teaser video yayınlayan Namco Bandai şimdi daha ayrıntılı bir video ile karşımızda. Bu videoda oyun içi yarış sahnelerine de rastlıyoruz. Grafikler bir çıkış oyununa göre fean sayılmaz, eminim konsol için ileride çok daha iyi grafikli yarış oyunlarıı çıkacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ridge Racer Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 13 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 3 Dk önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 1 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 3 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 3 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler