Rise of Nightmares'ten İlk Bilgiler

House of the Dead gibi bir oyunla karşılaşacağız gibi görünüyor
25.03.2011 15:08 Alkan Adakaner


     Sega tarafından Xbox 360'ın harekete duyarlı kontrolcüsüğ Kinect'e özel olarak geliştirilen Rise of Nightmares hakkında ilk ayrıntılı bilgiler ortaya çıktı. 
 
      ESRB'den sızan bilgilere göre macera-korku türüne girecek oyunda delirmiş bir bilim adamından eşini kurtarmaya çalışan Amerikalı bir bilim adamını yöneteceğiz. 1. kişi bakış açısına sahip olacak oyunda bıçak, satır ve elektrikli testere gibi silahlar kullanarak büyük bir malikanede zombi benzeri yaratıkları yok ederek ilerleyeceğiz.
 
     Rise of Nightmares'te bazen düşmanlara vurduğumuzda uzuvları kopabilecek veya parçalanabilecekler. Bu sırada kanlar abartılı bir biçimde çevreye savrulacak. Ayrıca bazı sahnelerde şiddet çok yoğun bir biçimde gösterilecek.
 
      Sadece yetişkinlerin duyması gereken sözcüklerin de sarf edildiği oyunda ortalığın tam anlamıyla kan gölüne döndüğü söyleniyor. ESRB tarafından "Mature" damgası alan oyunun ayrıntılı bir tanıtım videosu umarız bir an önce yayınlanır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of Nightmares Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler