SF X Tekken'in Xbox 360 Sürümüne Özel Karakter Yok

Capcom eminiz özel karakterler olmadan da oldukça geniş karakter seçeneği sunacaktır
24.01.2012 09:34 Alkan Adakaner

 
      PC, Xbox 360, Vita ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Street Fighter X Tekken'de sadece Sony konsolları özel karakterlere sahip olacak. Yoshinori Ono tarafından yapılan açıklamada oyunun Xbox 360 sürümü için herhangi bir özel karakter olmayacağı açıklandı.
 
       Ono, konsola özel karakter konusunda Microsoft ile görüştüklerini ama zamanlama gibi konulardan dolayı bir karara varamadıklarını söyledi. Oyuncular Master Chief veya Marcus Fenix gibi bir karakterin Xbox 360 sürümünde olmasını bekliyordu.
 
       Capcom daha önce oyunun Vita ve Playstation 3 sürümlerinde inFamous serisinden Cole Mcgrath'in ve Capcom'un maskotları haline gelen Monster Hunter serisinden Kuro ve Toro'nun bulunacağını açıklamıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler