SFxT'nin Hacklenmesi Capcom'u Hüsrana Uğrattı

22.04.2012 16:47 Talha Aynacı

  
   Street Fighter X Tekken diskinde zaten yer alan 12 karakterin ücretli olarak DLC paketi halinde satılacak olması karşısında hackerlar oyunun Xbox 360 versiyonunu hacklemiş ve 12 karakteri ücretsiz olarak oyuna dahil etmeyi başarmışlardı.
 
   Oyunun yapımcısı Tomoaki Ayano, GameSpot ile yaptığı söyleşide, hackerların 12 karakteri açıp çoktan keyfini çıkarmış olduklarından ötürü hayal kırıklığına uğradıklarını dile getirdi:

"Şahsen hackleme haberlerini ilk duyduğumda  büyük bir süpriz yaşadım. Benim için oldukça hüsran vericiydi. Beni şaşırtan diğer şeyse hackerların ne kadar yetenekli olduğu."
 
   Street Fighter ve Tekken taraflarından 6'şar karakterin dahil olduğu DLC paketi, oyunun PS Vita sürümü de çıkınca dijital markette 10 dolara satışa sunulacaktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler