Skybound'ın Yeni Oyunu Closer the Distance'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

04.06.2024 11:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Skybound Games ve geliştiriciliğini Osmotic Studio'nun üstlendiği yaşam simülasyon oyunu Closer the Distance'ın çıkış tarihi açıklandı. Oyun 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Duygu yüklü bir hikaye bizleri bekliyor 
 
 
 
Closer the Distance dikkat çekici bir trajedi hikayesini bizlere sunmayı hedefliyor. Oyunda aile ve arkadaşlar arasındaki bağlar irdeleniyor ve dokunaklı bir hikayenin bizlere aktarılacağını söyleyebiliyoruz. Yaşamdan kesitler sunan simülasyon deneyimini sunmayı hedefleyen yapımda ölümcül bir araba kazasının ardından oyuncular Yesterby kasabasında genç bir kız olan Angela'nın rolünü üstleniyor.
 
Yas tutma sürecine giren ana karakterimiz sevdiklerini ne yazık ki sadece izlemek durumunda kalıyor. Bir zamanlar tanıdığı kasaba halkını etkilemek için Ruhani yeteneğini kullanan ana karakterimizin seçimleri Yesterby kasabasının kaderini belirleyebiliyor. Hikaye odaklı yapımda çok çeşitli temalar ön plana çıkıyor. Bu temalar arasında empati, topluluk, arkadaşlık, keder ölüm, hastalık ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
 
 
Bizlere neler sunacak?
 
Kendimizi duygusal bir maceraya bırakabileceğimiz ve burada yer alabileceğimiz yapımda trajedi konusunda üst düzey bir yapıya sahip olan yayıncı ekipten güzel bir yapım bizlere sunulmak isteniyor. Oyun içerisinde hayattan kesitler ön plana çıkıyor ve farklı farklı duygusal temalarla beraber buradaki yerimize almaya hazırlanabiliyoruz. Büyük bir trajedi karşısında yer alabileceğimizi yapımda aile ve arkadaşlar arasındaki bağımızı koparmamaya çalışıyor. Onlar hakkında daha derin duygusal bir hikaye anlatımı ile karşı karşıya geliyor ve hayattan kesitler sunan bir simülasyon içeriği ile de oyundaki yerimizi almaya hazırlanabiliyoruz.
 
Tıklayarak karakterimizi ilerletebildiğimiz ve farklı ipuçları ile beraber yer alabildiğimiz yapımda yapacağımız hamlelerle beraber elbette gidişatı yön verebilir ve seçimlerinizle beraber de oyundaki yerimize alabiliyoruz. Uzun süredir saklanan sırları açığa çıkarmaya hazırlanabildiğimiz, gergin ilişkileri tekrar düzeltmeye başlayabildiğimiz ve sevdiklerimizin yollarına devam etmeleri için büyük çaba sarf ettiğimiz yapım gerçekten de duygu yüklü bir içeriği bizlere sunmak istiyor. Oyun içerisinde ilgi çekici karakterler, dikkat çekici sanat tarzı ve çok daha fazlası bizleri bekliyor.

Oyunda Yesterby adlı bir kasabada bulunuyor ve bu kasaba içerisinde elbette ölümcül bir araba kazasının ardından oyuncular duygu yüklü bir hikaye ile karşı karşıya bırakılıyor. Burada kasaba içerisinde yer alan genç bir kız olan Angela rolünü üstleniyoruz. Angela karakteri ile beraber elbette yaz sürecine girmeye hazırlanıyor ve sevdiklerimizi bu kazada korkunç bir şekilde kaybettikten sonra neler yapabileceğimiz konusunda elbette fikir sahibi olmaya çalışıyoruz. Yaz sürecinde sevdiklerimize göz kulak olmaya çalışırken elbette biz de burada zor durumlar yaşayabiliyor ve bir zamanlar tanıdığımız kasabanın artık tuhaf bir hal aldığını görebiliyoruz. Kasaba halkını etkilemek ve diğer taraftan ruhani yeteneğimizle beraber elbette yaptığımız seçimler gidişata yön verebiliyor ve farklı sonuçlarla beraber hem bizim hem de kasabanın kaderini elimizde tutabiliyoruz. Kaderini belirleyebildiğimiz yapım içerisinde gidişata yön verirken yaptığımız hamlelerle beraber elbette her bir oyuncunun burada farklı bir deneyim elde ettiğini söyleyebiliyoruz.
 
 

Yapım içerisinde farklı farklı bölgeler bulunuyor ve her bölge içerisinde elbette kasabanın farklı noktalarına doğru geçiş yapabiliyor ve buralarda farklı atmosferler, sanat stilleri, karakterler ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Yaptığımız hamlelerle beraber gidişatı yön verebildiğimiz yapımda yaptığımız seçimleri ne kadar önemli olduğunu söyleyebiliyor ve böylece dikkat çekici ortamlarda kendimizi bulmaya hazırlanabiliyoruz. Sürükleyici bir oyun deneyimi sunmak isteyen yapının içerisinde elbette temel oyunun farklı şekillerde ilerlediğini ve çeşitli özelliklerle beraber bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz. Duygusal yükte bir yapı ile beraber karşı karşıya kalabildiğimizi yapımda tek oyunculu bir yapının aktarıldığını söyleyebiliyoruz. Hikayenin sonucunu etkileyecek kararlar alabildiğimiz yapımda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor. Bu değişkenlikle beraber hikayenin sonucunu görmek için elbette merak içerisinde olabiliyoruz.

Yapım içerisinde farklı farklı temalar işleniyor ve bu temalar içerisinde topluluğun, arkadaşlığın, kederin, duygusallığın ve çok daha fazlasının bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Tüm bu detaylarla beraber kendimizi gerçekten de tuhaf olaylar silsilesi içerisinde bulabiliyor ve akabinde ise yapacağımız hamleleri ne kadar önemli olduğunu vurgulayabiliyoruz. Bir zamanlar kasabada artık işlerin daha da kötüye gittiğini ve burada göz kulak olmamız gereken karakterlerin olduğunu söyleyebiliyoruz. Aile ve arkadaşları arasındaki bağlantıları çözmeye çalıştığımız hikaye içeriğinde yer alan derinliklerle beraber çeşitli kesitlerin bizlere sunulduğu ve ana karakterimizin yaşadığı travma burada bir hayli ön plana çıkıyor. Diğer taraftan ana karakterimizin burada çok çeşitli yetenekleri bulunuyor ve yukarıda bahsettiğimiz gibi ruhani yeteneğiyle beraber de oyundaki sistemin ne kadar değişkenlik gösterdiğini aktarabiliyoruz. Burada seçimlerin oldukça önemli olduğunu tekrar tekrar vurgulamak gerekiyor. Seçimlerle beraber gidişatına yön verirken aynı zamanda kendi oynanışımızı da değiştirebiliyoruz.
 
Sürükleyici bir deneyimle karşı karşıya kaldığımız yapımda oyuncular hikayenin sonucunu etkileyecek kararlar alabiliyor ve böylece hızlı bir şekilde ilerlemek yerine doğru şekilde yapacağımız seçimlerin burada olduğunu görebiliyoruz. Her oyun benzersiz bir şekilde bizlere sunuluyor ve her oyunun içerisinde farklı seçimlerle beraber gidişatımıza yön verebiliyoruz. Herkes için bir şeylerin bulunduğu ve duygusal derinliğin, ilgi çekici oynanışın ve çok daha fazlasının bizlere sunulduğu yapımda yapacağımız hamlelerle beraber nasıl bir yapı içerisinde olduğumuzu anlayabiliyor ve kendimizi dikkat çekici ortamlarda bulabiliyoruz.
 
 

Yapım içerisinde elbette her ortamda farklı karakterler bulunuyor ve burada yapacaklarımız oldukça değişkenlik gösterebiliyor. Hayattan kesitler sunan bir simülasyon unsurlarına sahip olan bu yapının gidişata yön verirken genç bir kızın burada yaşadığı zorluklar ön plana çıkıyor. Elbette burada yaşadığımız her bir olay gerçekten bizleri de derinden etkilemeye oldukça müsait diyebiliyoruz.
 
Closer the Distance, sizi duygusal bir maceraya sürükleyen ve gizemlerle dolu bir hikayeyi konu alan bir oyun. Trajedi ve hayattan kesitler sunan bu yapımda, aile ve arkadaşlık bağlarının önemi vurgulanıyor. Oyuncular, Angela adında genç bir kızın rolünü üstlenerek Yesterby kasabasında geçen gizemli olayları çözmeye çalışıyor. Oyun, trajik bir araba kazasının ardından Angela'nın yaşadığı zorlukları ve duygusal değişimleri konu alıyor. Sevdiklerini kaybeden Angela, yaz tatilini onlarla geçirmeye hazırlanırken beklenmedik bir trajedi ile karşı karşıya kalıyor. Bu zorlu süreçte Angela, hem sevdiklerinin yasını tutuyor hem de kasabada yaşanan gizemli olayları çözmeye çalışıyor.
 
Closer the Distance, tıklama ve ipuçları bulma mekaniklerini kullanarak ilerliyor. Oyuncular, Angela'nın gözünden kasabayı keşfediyor ve farklı karakterlerle etkileşime giriyor. Yaptıkları seçimler, hikayenin gidişatını ve Angela'nın kaderini doğrudan etkiliyor. Oyun boyunca geçmişe dair anılar ve gizemli olaylarla ilgili ipuçları ortaya çıkıyor. Bu ipuçlarını birleştirerek Angela, kasabanın karanlık sırlarını ve sevdiklerinin ölümünün ardındaki gerçeği açığa çıkarmaya çalışıyor. Burada sadece gizem çözmek değil, aynı zamanda kasaba halkıyla olan ilişkileri de geliştirmek gerekiyor. Angela, sevdiklerini kaybetmenin acısını yaşarken bir yandan da kasaba halkının güvenini kazanmaya çalışıyor.
 
Oyun boyunca Angela'nın ruhsal yetenekleri de devreye giriyor. Bu yetenekler sayesinde Angela, geçmişe dair anıları görebiliyor ve gizemli olaylarla ilgili daha fazla bilgi edinebiliyor. Ek olarak proje, ilgi çekici karakterleri, duygusal hikayesi ve gizemli atmosferi ile oyunculara unutulmaz bir deneyim sunuyor. Hayattan kesitler sunan ve zor seçimler yapmamızı gerektiren bu yapım, uzun süre aklınızdan çıkmayacak.

Closer the Distance, Angela'nın sevdiklerini kaybettikten sonra yaşadığı zorlukları ve duygusal değişimleri konu alıyor. Yas tutarken bir yandan da kasabada yaşanan gizemli olayları çözmeye çalışan Angela, bu süreçte zor seçimler yapmak zorunda kalıyor. Oyun boyunca geçmişe dair anılar ve gizemli olaylarla ilgili ipuçları ortaya çıkıyor. Bu ipuçlarını birleştirerek Angela, kasabanın karanlık sırlarını ve sevdiklerinin ölümünün ardındaki gerçeği açığa çıkarmaya çalışıyor. Closer the Distance'da yaptığınız seçimler, hikayenin gidişatını ve Angela'nın kaderini doğrudan etkiliyor. Oyun boyunca farklı karakterlerle etkileşime giriyor ve onlarla olan ilişkilerinizi geliştirmeye çalışıyorsunuz. Yaptığınız seçimler, bu ilişkileri nasıl etkileyeceğinizi ve Angela'nın kasaba halkı tarafından nasıl algılanacağını belirleyecek.
 
 
 
Yesterby kasabasında her şey göründüğü gibi değil. Angela, ruhsal yeteneklerini kullanarak geçmişe dair anıları görebiliyor ve gizemli olaylarla ilgili daha fazla bilgi edinebiliyor. Bu yetenekler sayesinde Angela, kasabanın karanlık geçmişini ve sevdiklerinin ölümünün ardındaki gerçeği açığa çıkarmaya çalışıyor. Yapım içerisinde farklı bölgeler bulunuyor ve her bölge içerisinde kasabanın farklı noktalarına geçiş yapabiliyor ve buralarda farklı atmosferler, sanat stilleri, karakterler ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Yaptığımız hamlelerle gidişatı yönlendirebiliyor ve böylece dikkat çekici ortamlarda kendimizi bulabiliyoruz. Sürükleyici bir oyun deneyimi sunmak isteyen yapımda, temel oyunun farklı şekillerde ilerlediğini ve çeşitli özelliklerle bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Duygusal yükte bir yapıyla karşı karşıya kalabiliyor ve tek oyunculu bir yapının aktarıldığını görüyoruz. Hikayenin sonucunu etkileyecek kararlar alabiliyor ve her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor. Bu değişkenlikle hikayenin sonucunu görmek için merak içerisinde olabiliyoruz.
 
Yapımda farklı temalar işleniyor ve bu temalar arasında topluluk, arkadaşlık, keder, duygusallık ve çok daha fazlası bizlere sunuluyor. Tüm bu detaylarla kendimizi tuhaf olaylar silsilesi içerisinde bulabiliyor ve yapacağımız hamlelerin ne kadar önemli olduğunu vurguluyoruz. Bir zamanlar kasabada işlerin daha da kötüye gittiğini ve göz kulak olmamız gereken karakterlerin olduğunu görüyoruz. Aile ve arkadaşlar arasındaki bağlantıları çözmeye çalıştığımız hikaye içeriğinde yer alan derinliklerle çeşitli kesitler bizlere sunuluyor. Ana karakterimizin yaşadığı travma burada ön plana çıkıyor.

Ana karakterimizin çok çeşitli yetenekleri bulunuyor ve ruhani yeteneğiyle oyundaki sistemin ne kadar değişkenlik gösterdiğini görebiliyoruz. Seçimlerin oldukça önemli olduğunu tekrar tekrar vurgulamak gerekiyor. Seçimlerle gidişatı yönlendirirken aynı zamanda kendi oynanışımızı da değiştirebiliyoruz. Sürükleyici bir deneyimle karşı karşıya kaldığımız yapımda oyuncular hikayenin sonucunu etkileyecek kararlar alabiliyor ve böylece hızlı bir şekilde ilerlemek yerine doğru seçimler yapmamız gerektiğini aktarıyor. Her oyun benzersiz bir şekilde bizlere sunuluyor ve her oyunun içerisinde farklı seçimlerle beraber gidişatımıza yön verebiliyoruz.
 
 
 
Herkes için bir şeylerin bulunduğu ve duygusal derinliğin, ilgi çekici oynanışın ve çok daha fazlasının bizlere sunulduğu yapımda, yapacağımız hamlelerle nasıl bir yapı içerisinde olduğumuzu anlayabiliyor ve kendimizi dikkat çekici ortamlarda bulabiliyoruz. Yapım içerisinde her ortamda farklı karakterler bulunuyor ve burada yapacaklarımız oldukça değişkenlik gösteriyor. Hayattan kesitler sunan bir simülasyon unsurlarına sahip bu yapımda, gidişata yön verirken genç bir kızın yaşadığı zorluklar ön plana çıkıyor. Elbette burada yaşadığımız her olay bizleri de derinden etkiliyor.
 
Kısaca toparlayacak olursak, ilgi çekici ortamlarda yer alabildiğimiz ve kendimizi duygu yüklü bir atmosferde bulabildiğimiz yapım, hikaye odaklı oyunlardan hoşlananlara hitap ediyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, elbette bu oyuna bir göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var.
 
 

Oyun içerisinde gerçekten de ilgi çekici ortamlara doğru geçiş yapabiliyor ve bu ortamlarda kendinizi bulabiliyorsunuz. Yapım içerisinde ilgi çekici karakterler, sanat tarzı, animasyon stilleri ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Oyunda izometrik bir kamera bakış açısı olduğundan dolayı tüm karakterleri ve mekanı istediğiniz gibi tarayabiliyor ve böylece oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz.

Bunun dışında, tıklayarak ilerleyebildiğiniz yapımda çeşitli ipuçları toplayabiliyor, diğer karakterlerle etkileşime girerken onların neler yaşadığını öğrenmeye çalışıyor ve nasıl bir duygu altında olduklarını anlayabiliyorsunuz. Bu tarz yapımlarda, sürekli olarak kendinizi duygu yüklü bir ortam içerisinde bulduğunuzdan dolayı siz de bu duygusallıktan etkileniyor ve burada yapacaklarınızla gidişata yön verebiliyorsunuz. Dolayısıyla, bu yapım denenmesi ve oynanması gereken oyunlar arasında bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler