Skyrim İçin Yeni Mod Tank ve Uçakları Ekliyor

31.08.2024 18:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından biz oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Skyrim için yepyeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni paket oldukça havalı bir yapıya sahip durumda ve bununla beraber tank ve uçak oyuna dahil ediliyor.
 
Skyrim'de savaş ortamı daha da çeşitleniyor
 
 
 
Mod geliştiricisi 'MixedMartialArtist' tarafından biz oyun severlere sunulan yeni mod, Skyrim Special Edition sürümü ile uyumlu bir şekilde karşımıza çıkıyor. Paketin detaylarına girecek olursak yüzlerce piyadenin, tankın ve uçağın oyuna dahil edildiğini aktarabiliyoruz. Oyuncular ordularına hücum emri verebiliyor ve destansı tank savaşlarına katılabiliyor.
 
Mod ile beraber sadece bunlar ön plana çıkmıyor. Ayrıca düşmana topçu ateşi yağdırabiliyor ve aynı zamanda hava saldırıları gerçekleştirebiliyorsunuz. Bununla beraber sinematik savaşları uzaktan keyifli bir şekilde izleyebiliyorsunuz. Mod ile el bombası atabiliyor, topçulara atış emri verebiliyor ve düşmanların savaş alanlarında kopmuş uzuvlarını görebiliyorsunuz. Dolayısıyla paket tam bir savaş ortamını bizlere aktarıyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda modun nasıl bir yapıya sahip olduğunu aşağıdaki videolardan görebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 44 Dk önce Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 1 Saat önce Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı 2 Saat önce Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı 3 Saat önce T1, League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler