Sniper: Ghost Warrior 2 Ertelendi

Sniper: Ghost Warrior 2 grafikleri ile de beğeni toplayacak gibi görünüyor
05.01.2012 09:33 Alkan Adakaner

      İçimizdeki keskin nişancı aşkını ortaya çıkaran oyunlardan birisi olan Sniper: Ghost Warrior'un devam oyunu ertelendi. 16 Mart tarihinde PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkmasını beklediğimiz oyun için bütün platformlarda birkaç ay daha bekleyeceğiz.
 
       Gelen bilgilere göre City Interactive oyundaki hataları giderip daha kaliteli görseller sunmak için bu ertelemeyi yaptı. Erteleme sebepleri arasında firmanın oyununu dünya çapında dağıtmak istemesi de bulunuyor. Bu amaçla The Ant Farm adlı reklam ajansı ile anlaşan City Interactive ilk oyunun büyük ilgi görmesine de güveniyor.
 
       Cryengine 3 ile geliştirilen Sniper: Ghost Warrior 2'nin yeni tarihi ise 2012 yılının 2. çeyreği oldu. Yani Nisan-Mayıs-Haziran aylarında oyunumuza kavuşacağız.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 1 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 1 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 3 Saat önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 4 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler