Sniper: Ghost Warrior 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

19.10.2011 15:21 Levent Polater

 
    City Interactive, Sniper: Ghost Warrior 2'nin çıkış tarihini takipçileriyle paylaşdı. PS3, Xbox 360 ve PC için geliştirilen ve CryEngine 3 oyun motorunun gücünü sırtına alacak olan Ghost Warrior 2, Avrupa'ya 16 Mart'ta çıkacak.
 
    Crytek tarafından yaratılan oyun motoru ile geliştirilen oyunun, detay seviyesi olarak çok yukarılarda olacağı belirtiliyor. Birçok oynanış öğesinin de eklendiği belirtilen oyun için oyuncuların birçok menzile sahip silahlara sahip olacağı belirtiliyor.
 
     Sniper: Ghost Warrior 2, gizlilik ve Dürbünlü tüfek oynanışna dayanan bir oyun olma özelliğini koruyacak. Aksiyon sahneleri ve co-op oynanış ile daha fazla oyuncuyu kendine çekeceği düşünülüyor. Gece ve Thermal görüş gözlüklerine de sahip olacağımız oyunda önümüzdeki tehlikelerin farkına varabilmemiz daha kolay olacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 1 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 1 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 3 Saat önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 4 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler