Sonic 20 Yaşına Girdi

23.06.2011 10:48 Alkan Adakaner


 
Mutlu Yıllar Mavi Kirpi
 
    Yukarıdaki görüntüdeki piksellerin farkındasınız öyle değil mi? Bu görüntü tam 20 yıl önce Avrupa ve Amerika'ya adım atan Sonic'in ilk oyunundan alınmış. Sega'nın maskotu bugün (23 Haziran) 20 yaşına girdi.
 
    Bugüne kadar sayısını hatırlamadığımız (saymak mümkün mü) kadar Sonic oyunu ile karşılaştık. Gerek 2D olarak, gerekse de 3D'de başarılı Sonic oyunlarının yanı sıra başarısız oyunlar da piyasaya çıktı.
 
     İnişli çıkışlı kalitesine rağmen Sonic'in popüleritesi asla azalmadı. Sega aradan 20 yıl geçmesine rağmen hala milyonlarca Sonic oyunu satıyor. Umarız bir 20 yıl daha Sonic'siz kalmayız. Onun bizim için önemi çok büyük.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic the Hedgehog 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dimps Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Gelecek 5 Yeni Oyun Açıklandı 17 Temmuz Avatar: Frontiers of Pandora DLC'si Çıktı: Neler Sunuyor? 17 Temmuz Beklenen Oyun Nobody Wants to Die Çıktı 17 Temmuz Lara Croft, Dead by Daylight'a Oynanabilir Karakter Olarak Ekleniyor 17 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvası Bugün Başlıyor! 17 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler