Söylenti : Duke Nukem Forever Gearbox'tan Çıkacak

11.08.2010 12:28 Talha Aynacı

 
 
 
     Uzun yıllar süren yapım aşaması, çıktıydı çıkacaktı derken nihayetinde serinin yapımcısı 3D Realms geçtiğimiz mayıs ayında kepenkleri indirmiş, bu da Duke Nukem Forever'ın çıkışını otomatikman iptal etmişti.
 
     Ancak Kotaku'nun isimsiz anncak güvenilir kaynakları tarafından gelen bilgilere bakılırsa, 3D Realms'in bıraktığı yerden Gearbox ( Borderlands, Brother in Arms ve Half-Life'ın konsol versiyonlarının yapımcılığını üstlenen aynı ekip) dizginleri eline almış durumda. Hatta bu sene içerisinde oynanabilir bir Duke Nukem demosu ile karşılaşmamız bile mümkün görünüyor"muş".
 

     Üstelik bu Duke Nukem ve Gearbox ilişkisinin başlangıcıda değil. Nitekim geçtiğimiz sene Take-Two mali raporlarında beliren Duke Nukem Begins isimli bir yapım 3D Realms ve Gearbox işbirliğiyle yapım aşamasında olarak görünüyordu ancak daha sonra oyun hakkında herhangi bir kesin duyuru ve iptal sözü gelmedi. Konu hakkında malumunuz resmi ağızlardan hiç bir açıklama gelmezken, Gearbox başkanı  Randy Pitchford dudaklarının arasından bize bir umut, ufak bir ışık hüzmesi gönderdi ve konu hakkında yorum yapamayacağını, eylül ayında başlayacak olan PAX fuarını beklememizi önerdi. Sabrediyoruz. Bakalım bu hikayenin sonu nereye varacak.
 
 
Kaynak 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 4 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 4 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 5 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler