Spider-Man 2 İçin Yeni Güncelleme Geliyor: 8 Yeni Kostüm

12.06.2024 23:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Insomniac Games ekibinin üstlendiği aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2 için yepyeni bir güncelleme geliyor. 1.003.000 sürümü ile karşımıza çıkacak olan yeni yama, oyuna sıfırdan tasarlanmış 4 yeni kostüm ve 4 yeni değiştirilmiş kıyafeti getiriyor. Ortaya çıkan bilgilere göre bu güncellemenin 18 Haziran tarihinde kullanıcılara ulaşması hedefleniyor.
 
Sıfırdan tasarlanmış örümcek adam kostümleri yolda 
 
 
 
Colm Dillane nam-ı diğer KidSuper ve bazı özel konuklarla beraber ortaklaşa hazırlanan 4 yeni kostüm hayranların ilgisini çekecek türden. Örümcek Adam karakterleri arasında geçiş yapabileceğiniz ve bu kostümleri paylaşabileceğiniz yapımda diğer oyunculardan farklı olabilir ve kendi tarzınızı oyuna yansıtabilirsiniz. Bu kıyafetler KidSuper, Vini Jr, Lando Norris ve Rina Sawayama tarafından sıfırdan tasarlanmış durumda.
 
Dikkat çekici kostümlerle beraber oyuna daha iyi bir şekilde kendinizi kaptırabilir ve görevlerinize devam edebilirsiniz. Diğer taraftan, son güncelleme oyuna bazı kararlılık düzeltmelerini getiriyor ve çeşitli iyileştirmeler sunuyor. Bu sayede oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Düzeltilen kısımlar arasında simbiyot örümcek kolları yer alıyor. Bu kollarla yaptığınız savuşturma ve saldırı hareketleri artık daha sorunsuz bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler