Summer Game Fest 2024'te Yer Almayacak Oyunlar

05.06.2024 16:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Her yılın Haziran ayında dijital olarak gerçekleştirilen Summer Game Fest etkinliği için geri sayım başladı. Bu sayım devam ederken sunum hakkında çeşitli detaylar ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz gün yaptığımız haberle beraber etkinlikte hangi oyunların yer alacağını sizlere aktardık. Şimdi ise hangi yapımların olmayacağını açıklamak istiyoruz.
 
Summer Game Fest dolu dolu olacak mı?
 
 
 
Bildiğiniz üzere Summer Game Fest dijital etkinliği Geoff Keighley tarafından sunulacak. Etkinlik dahilinde 55 farklı stüdyonun yer alacağını doğrulayabiliyoruz. Sunum 8 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 00:00'da başlayacak. Bu yılki etkinlik daha çok 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak oyunlara odaklanacak.
 
Geldiğimiz noktada etkinlik kapsamında GTA 6 oyununun olmayacağını şimdiden doğrulayabiliyoruz. Diğer taraftan Kingdom Hearts 4, The Wolf Among Us 2, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater remake, Beyond Good & Evil 2, Five Nights at Freddy’s, Hollow Knight, Nintendo oyunları ve Judas sunumda bulunmayacak.
 
Etkinlikte karşımıza çıkacak oyunlar arasında ise Palworld’ün yeni güncellemesi, Metaphor: ReFantazio, Monster Hunter Wilds ve çok daha fazlası yer alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler