The First Descendant, 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı

13.07.2024 13:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Nexon stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulan oynaması ücretsiz nişancı aksiyon oyunu The First Descendant yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Açıklanan detaylara göre oyun 10 milyon oyuncuyla beraber zirve yaptı.
 
The First Descendant mikro ödemelerle eleştirilerin odağında
 
 
 
Geçtiğimiz hafta PC, PlayStation 5 ve Xbox Series S|X platformlarında çıkışını gerçekleştiren yapım looter shooter deneyimini bizlere sunuyor. Oyun Steam platformunda karışık incelemelre sahip olmasına rağmen kullanıcı sayısında iyi bir performans göstermeye devam ediyor.
 
Bildiğiniz üzere The First Descendant oynaması ücretsiz bir yapıya sahip olduğundan dolayı mikro ödeme sistemi ile ön plana çıkıyor. Mikro ödeme sistemi içerisinde yer alan içeriklerin pahalı olması ve aynı zamanda birçok özelliğin gerçek para verilerek satın alınması oyuncular tarafından bir hayli eleştiriliyor.
 
Tüm bu eleştirilere rağmen SteamDB tarafından ortaya çıkan raporlara göre 264 bin eş zamanlı oyuncu ile beraber oyun hala yükselişini sürdürüyor. Öte yandan The First Descendant, Bungie tarafından oyunculara sunulan Destiny 2'nin simgelerini kopyalamakla suçlanıyor. Şu anda bu durum için resmi bir açıklama yapılmamış durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Dead Redemption 2'nin Güncel Satış Sayısı Açıklandı 1 Saat önce God of War Ragnarök PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Warner Bros, Oyun Lisanslarını Diğer Stüdyolara Kullandıracak 2 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: İşte Detaylar 3 Saat önce DOOM + DOOM II'nin Yenilenmiş Sürümü Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler