The Order: 1886'da Serbest Çevre Araştırması Yok

12.12.2013 08:19 Alkan Adakaner


     Ready at Dawn'ın Playstation 4'e özel olarak hazırladığı The Order 1886'ın klasik bir shooter oyunu olmayacağı geliştiricinin daha önceki açıklamalarında belirtilmişti. Şimdi yetkililer oyunun etrafta serbestçe dolaşmanıza izin vermeyeceğini söylüyorlar.
 
     Oyunun yaratıcı yönetmenliğini yapan Ru Weerasuriya'nin açıklamaları bu seçimin sebebini ortaya koyuyor: 
 
    "Karşılığını bulduğum sürece çevreyi serbestçe araştırmayı seviyorum.  Evet biz de böyle bir şey deniyoruz, ama aslında The Order 1886 sizi bir hedefe götüren tek kişilik bir oyun ve bu hedeften taviz vermek niyetinde değiliz."
 
     Anlaşılacağı üzere The Order 1886 hikaye tarafından yönlendirileceğimiz bir oyun olacak. Bu sistem Uncharted gibi çok sayıda Sony oyununda da kullanılıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Order: 1886 Platformlar: PS4 Geliştirici: Ready at Dawn Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 2 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 4 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 5 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler